Danmarks største totalleverandør af stilladser og stiger

Sponsoreret

Find det bedste byggeudstyr til byggepladsen. Håndværkere bruger mange timer på stilladser og stiger, og det er altafgørende, at deres udstyr er fremstillet i god kvalitet. 

Det anerkendte mærke Jumbo leverer kvalsietmaterialer til byggepladsen. Det er vigtigt at elementerne på byggepladsen er fremstillet i god kvalitet, eftersom håndværkerne bruger mange timer på at arbejde på byggepladserne. Jumbo er Danmarks største totalleverandør af renovations tilbehør og løsninger, når det handler om stilladser, stiger eller sågar lifte. Jumbo leverer kvalitets udstyr, og man kan finde alle elementer til stilladser og stiger, der kan bruges på byggepladsen. Stilladserne er utrolig populær blandt mange håndværker virksomheder i Danmark, og Jumbo Stilladser A/S er blandt andet kåret som Årets Gazelle virksomhed af Børsen i 2016.

Den jyske virksomhed Jumbo er en kvalitets virksomhed, der er en foretrukken leverandør for mange håndværkere i Danmark. Hos virksomheden Maskinbutikken sælger de mange forskellige Jumbo produkter. Her kan du finde et imponerende udvalg af Jumbo. De fleste af Jumbo produkterne kan købes hos virksomheden med fri fragt, og du kan spare penge ved at købe produkterne på nettet. De fleste af produkterne er fremstillet i Danmark og de lever op til alle de danske krav, der er ved fremstillingen af stilladser og stiger.