Her finder du specialprodukter til industrien

Sponsoreret

Danmark har mange brancher, der kræver at virksomhederne investere i specialprodukter, så de kan gøres deres arbejde på den mest optimale måde. Industriprodukterne skal gerne kunne individuelle ting, hvilket også bliver muligt, hvis man vælger en dygtig forhandler, der kan forstå dine individuelle behov og lave produktet derefter.

Produkter til industrien kan indgå i mange sammenhænge og har vil vi prøve at klargøre, hvad de reelt set kan bruges til. Industrien kan dække over mange brancher og fælles for dem alle er, at de kræver specialproducerede produkter for at få produktionen til at køre rundt.

Dansk Træmel forhandler produktserien BioNic, der er produceret af organisk materiale, produkterne er biologisk nedbrydelige og fremstillet af rent og friskt bøgetræ direkte fra savværket. Dette kan bruges i mange forskellige sammenhænge og brancher. Det kan blandt andet bruges ved filtrering af væske, poleringsprodukter, byggematerialer, absorberingsprodukter og bøge savsmuld.

Dansk Træmel varmebehandler produkterne umiddelbart efter fremstillingen, hvilet medfører et lyst og sterilt produkt. Bøgetræ har den fordel, at det ikke afgiver smagsstoffer til produkter det blandes med. Virksomheden sørger også for at kvaliteten altid er højt prioriteret og råvarerne er PEFC certificeret og fremstillet af friske bøgetræ stammer. Der er aldrig brugt genbrugstræ fra anden industri og det sikre et rent og godt produkt i sidste ende. Find inspiration hos Dansk Træmel: https://dansktraemel.com/da/industri