Japansk luksusmærke fremstillet i den japanske knivhovedstad Seki

Sponsoreret

Knive er en essentiel genstand i vores daglige virke. Men har du en rigtig kniv? En kniv er nemlig ikke bare en kniv. Den skal kunne skære let og smidigt gennem alt. Dette budskab er verden efterhånden begyndt at forstå. Derfor er det japanske luksusmærke Yaxell blevet så populært.

Måske har du hørt om den skarpe japanske køkkenkniv?

Hvis Ikke, så er det i hvert fald på tide! Yaxell er et kvalitetsmærke, der er kommet for at blive. Siden 1932 har det anerkendte mærke designet knive på de gode gamle japanske manér.

Hvis du vil læse mere om disse knive, så kan du tage et kig i webshoppen hos Jes Pors. Han har et bredt udvalg af det japanske luksusmærke. Du kan læse mere om det alt sammen her: https://butikjespors.dk/category/kokkenudstyr/knive/yaxell/.

Japan er kendt for mange ting. Men særligt er Japan blevet kendt for sin fremstilling af knive som strækker mere end 780 år tilbage i den japanske knivhovedstad Seki. Ikke nok med det har Yaxell med sit mærke ”Ran” været trendsætter for mange andre japanske knivmærker.

Med serierne Gou, Ran, Zen og Mon bliver du trofast serviceret i køkkenet i din dagligdag de næste mange år. Madlavningen bliver let som en leg. Desuden kommer du til at dele knivmærke med nogle af de mest anerkendte kokke verden over.

De fremstilles i japansk stål, som er omsluttet af rustfrit stål, hvilket gør knivene yderst funktionsdygtige.