Strik dig varm med kauni garn

Sponsoreret

Er du også ramt af strikkefeberen? På uldfisken.dk finder du kauni garn, som er 100% uld og perfekt til de råkolde årstider.

Strik, hækling og håndarbejde er blevet lidt af en trend de senere år. Det er helt forståeligt, for er der noget bedre end hjemmesyet eget design. Især når det i vintermånederne er vådt, koldt og mørkt. På uldfisken.dk finder du kauni garn, der er 100% uld, men stadig til en overkommelig pris.   Kauni garn fås både i ensartede farver som for eksempel i råhvid eller i flerfarvet som for eksempel i mørke og brændte nuancer.

Strik trøjer og tæpper med kauni garn

Kauni garn er af rigtig god kvalitet og yderst blødt. Især efter en vask. Men på grund af den gode kvalitet og farverne er der også gode muligheder for at producere forskellige ting. Kauni garn egner sig godt til trøjer, jakker og andre typer overdele. Du kan dog også sagtens anvende kauni garn til tæpper, puder og tasker, da kauni garn også kan bruges til at filte.

uldfisken.dk kan du, udover at købe kauni garn, også finde opskrifter, gode råd, bøger og klikke andet tilbehør hjem.