Er du champagnekender?

Sponsoreret

Der er stor forskel på champagne. Det ved dem, der interesserer sig for det. Webshoppen drinks.dk sætter en dyd i lækre drikkevarer og har et eksklusivt sortiment af vodka, champagne, tequila og whisky.

Mumm Champagne. Med den på køl er du altid klar til at imponere dine gæster, der med sikkerhed vil føle sig forkælede.

Mumm er et brand, der blev skabt i 1827 af tre Mumm-brødre, og siden har de opnået en stor succes og popularitet ved deres eksklusive champagne, der emmer af høj kvalitet. Det kan også ses på priserne, hvor du kan finde champagne der spænder lige fra 329 til 8.999 kroner.

Udover smagen har Mumm Champagne også et utrolig flot design, der er kendetegnet ved flotte, røde bånd på alle flaskerne. Hos drinky.dk finder du mange forskellige varianter af Mumm Champagne, eksempelvis Rouge Brut, der har et fint niveau af brus, samt lækre og frugtige, friske aromaer, der er både eksplosive og indbydende.