Kunne du tænke dig et akvarie i hjemmet?

Sponsoreret

Ønsker du et akvarie? De er både smukke at have stående, det giver en ro, når fiskene svømmer rundt derinde, og så er de nemme at passe.

De kommer i masser af forskellige former, størrelser og designs. Et akvarie kan være kilde til masser af glæde derhjemme. Det er nemlig pænt at stående hjemme i stuen, fordi der er masser af grønne planter og farverige fisk, der svømmer rundt og skaber en rolig atmosfære. Derudover kan det også være godt, hvis du har børn, fordi det måske kan udvikle en større dyreglæde eller interesse for livet under vandet. Faktisk er det bevist, at børn kan udvikle større ansvarsfølelse og mere empati, hvis de har kæledyr.

Og så er der jo den bonus ved fisk, at de er rigtig nemme at passe, de skal ikke luftes, trænes eller lære at tisse udenfor. De klarer ganske enkelt sig selv, så længe de får mad, lys og rent vand.

Lystrup Dyrecenter har et stort udvalg af mange forskellige akvarier, både runde, firkantede, store og små. Og derudover har de også masser af flotte akvariefisk til billige priser, så hvis det har vakt din interesse med fisk, så skulle du tage et kig på deres hjemmeside, hvor du kan læse meget mere.