Nogle af markedets bedste trailere

Sponsoreret

Ifor Williams opstod i 1958 I Wales, Storbritannien. I dag er det mere end 50 år siden, at de første trailere rullede ud af produktionsfaciliteterne i den vestlige del af Storbritannien. Modelprogrammet er løbende blevet udvidet, og i dag produceres nogle af markedets bedste trailere på fabrikken.

Uanset behov

Modelprogrammet omfatter i dag alle slags trailere med hjul, hvilket betyder at Ifor Williams fremstiller trailere til alt fra klassiske lad trailere til private og trailere til byggebranchen og transport af kvæg, får eller grise. Hos Ifor Williams findes markedets bedste trailere, uanset om behovet er til flytning af hest, transport af maskiner eller byggematerialer.

Løbende gennem årerne har der været høj grad af fokus på produktudvikling og feedback fra kunder. Dette har betydet at konstruktion, køreegenskaber og materialer konstant er blevet forfinet med årerene. Trailere er konstant under optimering og sikkerhedsteste, hvilket sikrer at du som kunde altid får det bedste. Stålkomponenter og chassis bliver varmegalvaniseret for holdbarhed, og dette betyder ikke bare en stærk konstruktion, men også en høj brugt værdi den dag du vælger at sælge din trailer. Derfor står der altid en køber klar til at overtage din Ifor Williams trailer, hvis dit behov skulle ændre sig.