Elektronik til lavpris fra dag til dag

Sponsoreret

Elektronik-Lavpris.dk tilbyder billig dag-til-dag levering til både erhvervskunder og private. Altid mere end 30.000 varenumre på lager. Sortimentet omfatter bl.a. tusindvis af komponenter såsom modstande, kondensatorer, transistorer, IC’er, switche og relæer. Derudover tilbydes et omfattende udvalg af batterier, computer tilbehør, kabler, stik, belysning, luplamper, strømforsyninger, byggesæt, højttaler-enheder, m.v.

Hos Elektronik-Lavpris.dk finder du elektronik og mekanik til lavpris inden for en lang række varegrupper, som du kan gå på opdagelse i her på hjemmesiden. Når du vælger en varegruppe i menuen til venstre vil du endvidere blive præsenteret for at underkategorier folder sig ud. Varegrupper inkluderer Afbrydere-Omskiftere, Alarm/overvågning, Audio, Batterier + tilbehør, Belysning, Bokse, kasser, skabe, Byggesæt og moduler, Computerudstyr,El-materiel (for installation), Foto, Højttalere + tilbehør, Kabler, stik og adaptere, Komponenter, Loddeudstyr og loddetin, Luplamper + tilbehør, Måleinstrumenter, Printfremstilling, Sensorer, Smartphone- og tablet-tilbehør, Spray, tape, lim m.v., Strømforsyninger,TV- og radio-tilbehør, Værktøj, Ventilatorer.

Elektronik for både Erhverv & Private

Elektronik-Lavpris.dk har al elektronik til både arbejdsplads og til hjemmet. I Diverse-varegrupperne finder du blandt andet både sjove elektroniske dimser og gør-det-selv-bøger og kataloger om bl.a. elektronik, hi-fi og højttalere.

Elektronik til lavpris sendes samme dag

Bestil inden kl. 14 og din elektronik til lavpris afsendes samme dag, såfremt de ønskede varer er på lager.

Find din elektronik hos Elektronik-Lavpris.dk