Multicheck tilbyder salg af lodder og vægtlodder

Sponsoreret

Du kan både købe nye lodder eller få re-kalibreret dine gamle hos Multicheck. Det er nemlig meget vigtigt, at en vægt altid er præcis, ellers går fidusen af det.

Hvis ikke en vægt kan veje nøjagtigt, så er den ikke til megen hjælp. Derfor er det vigtigt at sørge for, at den bliver re-kalibreret en gang om året eller hver andet år. Du kan selvfølgelig også købe nye lodder til din vægt. Hos Multicheck kan du blandt andet finde et udvalg af de mest almindelige lodder, og hvis du ikke finder det, du leder efter, så kontakt dem gerne, så vil de gøre, hvad de kan, for at hjælpe dig.

Mange virksomheder har i dag selv lodder, der bliver anvendt til at foretage kontrol internt, men det er forskelligt, hvorfor de tages i brug, fordi der ikke er lovmæssige krav om netop hyppigheden. Derfor er det op til virksomheden selv at vurdere, hvor ofte lodderne skal tjekkes efter.

Multichecks produkter går aldrig på kompromis med kvaliteten, da de er udvalgt fra førende producenter. Vægtene har også en så god kvalitet, at der kan skaffes reservedele til dem, og derfor er der også mulighed for, at de kan blive kalibreret masser af gange i stedet for at skulle købe nye. Multicheck tilbyder altså salg af lodder og vægtlodder, så hvis du er interesseret i det, så kig forbi deres hjemmeside.