Det har aldrig været lettere at få dit motto trykt

Sponsoreret

Lav din egen t-shirt med sjove, seriøse eller informative tryk hos shirtdesign.dk, der tilbyder mange muligheder, når t-shirten skal designes.

“Onkler er ikke helt ubrugelige”, “Best girlfriend in the galaxy” eller måske er det noget helt tredje, der skal trykkes på din t-shirt. Hos shirtdesign.dk er det muligt at lave sin egen personlige t-shirt, med det tryk, der siger det helt rigtige til anledningen.

Kunden er med hele vejen gennem designprocessen, indtil man står med den færdige t-shirt i hånden. Der kan vælges mellem 14 forskellige t-shirt mærker, der passer specielt til enten kvinden, manden eller barnet. Med mange forskellige størrelser, farver og modeller er der nok at vælge mellem, til at lave en helt unik t-shirt, som ingen andre ejer.

På hjemmesiden kan man uploade sit eget design eller man kan få hjælp af en online-designer til at designe det helt rette udtryk til t-shirten. Når designet er i hus, så skal trykmetoden vælges, og her er der igen forskellige muligheder. Shirtdesign.dk producerer deres t-shirts med trykmetoden DTG-print, der printer direkte på stoffet, og holdbarheden for trykket er derfor god. Skal trykket kunne holde til lidt mere, så er gummitryk et godt alternativ, da det er slidstærkt og tåler vask på en højere temperatur.