Kom væk fra hverdagens gøremål

Sponsoreret

Man kan også tage på camping i Midtjylland. Med udsigt til Limfjorden ligger Hjarbæk Fjord Camping, hvor hele familien kan tage med på tur og få masser af gode oplevelser.

Hvis du og din familie kunne tænke sig at komme lidt væk fra hverdagens gøremål med vasketøj, madpakker, der skal smøres, institutioner og arbejde, så er camping en genial idé. Det kræver ikke så meget, fordi man ikke behøver køre langt, men man kommer alligevel tilpas langt væk fra det, man kender, til at man falder ind i de vante rammer. Når man er på camping sænken roen sig automatisk lidt over en, man tager sig bedre tid til at snakke sammen og kigge hinanden i øjnene, spille spil og lave god mad.

Hvis I er en børnefamilie, så er Hjarbæk Fjord Camping også et perfekt sted at besøge. De har en stor legeplads på godt 3000 m2 for børn og barnlige sjæle, og her er der masser af udfordringer for de små.

For de voksne er der også noget at tage sig til, fordi Hjarbæk Fjord Camping ligger i et område, hvor der er masser af muligheder for at være aktiv og opleve alt fra cykling, gåture, løb, kajak, kanosejlads, minigolf og meget andet i naturskønne Midtjylland.