Billigt, nemt og effektivt!

Sponsoreret

Det sikre valg når det kommer til fræsning

Hvis dit ønske er at få lavet stubfræsning og tilmed til billige penge, så kan du roligt tage kontakt til os. Vi har mange års erfaring i en branche, hvor vi ved hvad der skal til for at løse alle slags opgaver. Vi bestræber os altid på, at kunne udføre alle former for opgaver – både nemmest og billigst, men samtidig også til mindst muligt besvær for dig som kunde. Vi ved også hvor vigtig prisen er, og derfor bestræber vi os altid på at være billige og effektive, så du får mest muligt for pengene.

Forårsklargøring i haven eller køb af nyt hus. Udgifterne kan pludselig blive mange, og ofte er det ikke helt så nemt som man troede at komme til bunds i rodnetværket fra gamle stubbe. Det kræver professionel tilgang og rette maskinpark, hvilket vi har hos Jysk Stubfræsning.

Gennemskuelige priser

Kender du selv målene på dine stubbe, kan du nemt og gennemskueligt se din pris på vores hjemmeside. Priserne er med udgangspunkt i, at du selv fjerner flis, dækker hullet og ønsker du andet klare vi selvfølgelig det hele for dig. Med gennemskuelige priser håber vi på, at skabe en så nem tilgang til vores ydelser som muligt. Det skal nemlig være nemt og uden besvær at få lavet stubfræsning. Er dine stubbe svære at måle tager du selvfølgelig bare kontakt til os, så finder vi en løsning.

Hos Jysk Stubfræsning kan du altid ringe, og vi kommer gerne ud til dig og ser på netop dit projekt. En god dialog omkring hvad der kræves for at udføre opgaven, en fast pris og en klar aftale.

Hvad enten det er råd, vejledning, klargøring eller noget helt tredje. Vi sætter kunden i højsædet og vore mål er altid at levere første gang!

Kontakt Jysk Stubfræsning for et uforpligtende tilbud.