Skal du og dine kollegaer afholde et firmaarrangement i nærheden af København?

Sponsoreret

I Virum nær Lyngby på Nordsjælland ligger Til Tops Frederiksdal, som er en klatrepark, hvor du og dine kollegaer kan afholde et anderledes og sjovt firmaarrangement. Et arrangement hvor alle kan være med uanset højdeskræk og modighedsgrad.

Hvis I skal holde et firmaarrangement i København så er Frederiksdal Klatrepark bestemt en overvejelse værd. Når man skal afholde et firmaarrangement for kollegaerne er det nemlig vigtigt at huske på, at man skal finde aktiviteter, der passer til alle de forskellige interesser og personligheder, der kan forekomme på en arbejdsplads. Her kunne teambuilding være den perfekte løsning, da det kræver at alle parter i gruppen involveres og i fællesskab skal samarbejde samt finde gode løsninger.

Overrask dine medarbejdere med et anderledes firmaarrangement

En klatresession i Til Tops Frederiksdal stiller krav til samarbejde fra alle deltagernes side. Det er en anderledes aktivitet, der sikrer at alle deltagerne skal støtte og bakke op om hinanden, da der kan være nogle grænser, der skal overskrides både fysisk og psykisk. Kollegaernes opbakning om hinanden kan være med til at gøre udfordringen nemmere og bedre.

Efter et sådant arrangement kommer kollegaerne helt sikkert til at tage hjem med et styrket fælleskab og nogle gode minder i bagagen.