Oplev Sjælland

Sponsoreret

Er du på udkig efter gode oplevelser på Sjælland? Så er Frederiksdal Klatrepark lige stedet for dig. Her får du udfordring, natur og fællesskab i én samlet pakke. Det perfekte sted at tilbringe dagen sammen med familien.

Oplevelser på Sjælland kan være mange ting. Man kan køre afsted og se øens smukke slotte og kirker, tage et smut forbi hovedstaden eller man kunne også vælge at gøre noget helt anderledes: Tage i klatrepark.

Hvis du og din familie er typerne, der kan lide at opleve samtidig med, at I er aktive, så er Til Tops Frederiksdal det perfekte sted for jer. Med tre sjove klatrebaner i forskellige niveauer fyldt med spænding, udfordring og sjov, kan I sagtens få en helt dag til at gå. I klatreparken oplever i både den smukke, sjællandske natur helt tæt på i autentiske rammer, samtidig med at I får udfordret fysikken.

Hvad enten der er nogle i din familie, der er til det helt vilde eller til det knap så vilde, så er der niveauer, der passer til alles temperamenter. Desuden er sikkerheden helt i top, så hvis man tør overskride sine egne grænser, så er man altid spændt godt fast, så udfordringen sker i trygge rammer. Forhindringerne på klatrebanerne består blandt andet af at gå på træklodser, stolper og kæder, ydermere kan man også zipline gennem skoven. I får garanti kriller i maven mere end én gang.

Lyder det som noget for dig og din familie at få en sjov og anderledes oplevelse midt i den sjællandske natur? Så kan I kontakte Til Tops Frederiksdal allerede i dag.