Tag på golfferie til populære Belek

Sponsoreret

Belek Golf Ferie – ren paradis for golfentusiaster. Sådan skriver Classic Golf det om den efterhånden meget populære golfdestination Belek.

Ved den sydlige kyststrækning i Tyrkiet ligger Belek-området, der er et rent paradis for golfspillere og generelt nordeuropæere på jagt efter sol. Området, der i dag kaldes den Tyrkiske Riviera, ligger ud til Middelhavet og blev i 1980’erne opdaget som turistdestination, og siden er området hurtigt blevet et centrum for golfsportens udvikling i Tyrkiet.

Det, du vil møde, i Belek-området er ganske enkelt kæmpemæssige luksushoteller tæt på kysten, der er fremragende badestrande, og så kan du glæde dig til masser af sol, da der er op mod 300 solskinsdage om året og golfbaner, der ligger som perler på en snor langs kysten. Lyder det ikke som det rene golfparadis?