Er du gået tør for printerpapir?

Sponsoreret

Printer du meget derhjemme eller på kontoret? Hos HJ kontorcenter kan du finde et stort udvalg af forskellige printer- og kopipapir til billige priser og med de rette certificeringer.

Bruger du tit kopipapir? Så giver det god mening at købe større pakker, da det er billigere i sidste ende og gør, at du ikke ligeså tit skal skifte ud i det. Hos HJ kontorcenter finder du et bredt udvalg af billigt kopipapir til kontorets printere og kopimaskiner. Skal du bruge meget kopipapir eller har du brug for at få det leveret løbende, så kan du kontakte dem, og så laver de gerne en særlig aftale med dig.

Du kan blandt andet finde Strike kopipapir, der er all-round kopipapir, som eksempelvis fungerer god til brug derhjemme eller på kontoret. Strike kopipapir er godt til store oplag, hvor det er vigtigt, at prisen er lav, men hvor kvaliteten stadig skal være høj. Med Strike kopipapir opnår du dermed en god balance mellem kvalitet og pris.

Derudover er Strike kopipapir også mærket med Ecolabel, hvilket er den europæiske pendant til Svanemærket. Det vil sige, at hvis der er et Ecolabel på produktet, så er det med til at mindske belastning af miljøet fra produktion til forbrug. Derfor er det et oplagt mærke at kigge efter, hvis du går op i at handle med omtanke for miljøet.

Du kan selvfølgelig også finde fotopapir, der er glansfuldt og giver et smukt resultat, hvis du printer billeder ud på det eller andre typer papir hos HJ kontorcenter.