Mindblown: a blog about philosophy.

 • Drømmer du om et hjem, der emmer af personlighed?

  Drømmer du om et hjem, der emmer af personlighed?

  Synes du, at dit hjem er trist og kedeligt, og vil du bare gerne have, at der sker noget nyt? Det kan også være, at du drømmer om et hjem, der emmer af personlighed. I så fald kan du sagtens få det. Her finder du gode råd til, hvordan du kan få et hyggeligt og…

 • De mange fordele ved et pileflethegn

  De mange fordele ved et pileflethegn

  Et pileflethegn er et af de mest praktiske hegn, du kan få. Det er fleksibelt, nemt at installere og holdbart.   Det er desuden et af de mest økonomiske hegn, der er tilgængelige. Med et pileflethegn får du mange fordele, som du ikke kan få med andre former for hegn.   Meget tilgængelige Det er…

 • Skab ro i dit hjemmekontor med den rette indretning

  Skab ro i dit hjemmekontor med den rette indretning

  Et godt hjemmekontor med den rette indretning skaber mere effektivitet og produktivitet i arbejdet. De helt rette indretningsvalg, som kan skabe ro og balance, får du givet her. Invester i et godt skrivebord Ved at investere i et komfortabelt skrivebord og en kontorstol, kan du øge komforten og begrænse belastningen på dine led og muskler.…

 • Gode råd til dig, der skal foretage en køkkenrenovering

  Gode råd til dig, der skal foretage en køkkenrenovering

  Når du vælger at foretage en køkkenrenovering, så glem ikke, at både design og kvalitet er afgørende. Det er vigtigt, at du tænker over, hvilken stil der passer ind i dit hjem og samtidig også vælger produkter af god kvalitet, som kan holde i mange år. Husk også at se godt efter, når du køber…

 • Mal dine vægge

  Maling af vægge er en nem og omkostningseffektiv måde at give et hjem et frisk løft på. Det er den perfekte måde at give et værelse et nyt udseende uden at skulle udskifte alle de ting, der allerede er der.    Samtidig kan du vælge en farve, der passer til din stil og stemning, og…

 • Udsmyk dit hjem med vægfliser

  Udsmyk dit hjem med vægfliser

  Vægfliser er perfekte til at skabe et flot og elegant look i ethvert hjem. De kan bruges til at udsmykke badeværelser, køkkener og andre rum i huset. Vælg de fliser, der passer bedst til din personlige stil, og giv dit hjem det helt rigtige look.  Der er mange forskellige typer vægfliser på markedet. De fleste butikker…

 • Drømmer du om at åbne en butik?

  Du har måske en drøm om at åbne en butik – en drøm, som du endnu ikke har udlevet, af den ene grund eller den anden.  Du må indse, at der aldrig er et perfekt tidspunkt, til at udleve din drøm. Når du indser det, så bliver det klart, at du bare må gøre det,…

 • Sådan vælger du den rette stænkplade til dit køkken

  Sådan vælger du den rette stænkplade til dit køkken

  Er du på udkig efter en eller flere stænkplader til dit køkken, skal du være forberedt på, at der er et væld af valgmuligheder. Derfor kan det sagtens virke som en uoverkommelig opgave at finde den rette stænkplade til dit køkken. Heldigvis finder du flere gode tips her, der klæder dig godt på til at…

 • 3 personlige gaver

  3 personlige gaver

  Alle siger de elsker julen, gaver og familien, men helt ærligt, har det gaveræs ikke taget overhånd? Vi skal ud den ene måned om året for at købe os fattige i lige gyldigt skrammel, der til gengæld bliver mødt af mere lige gyldigt skrammel. Så står begge parter med en ny dejmaskine, ingen af jer…

 • Derfor har du brug for en boligadvokat

  Derfor har du brug for en boligadvokat

  Vil du gerne købe et nyt hjem, er det en god idé at få hjælp fra en boligadvokat. Når det gælder boligkøb, kan der netop være meget at forholde sig til, så rådgivning fra en boligadvokat sikrer dig, at du får den bedste oplevelse ud af det. Fordele ved at få en boligadvokat Det er…

Got any book recommendations?