Mangler du et nyt transportbånd?

Sponsoreret

Hos PrimusDanmark kan du finde transportbånd i flere længder. Et transportbånd er smart, for eksempel i forbindelse med at få sten, puds og mursten ud af huset i forbindelse med en renovering. Et transportbånd kan derfor næsten være en nødvendighed, for at gøre arbejdet lidt nemmere at håndtere og er også med til at arbejdet ikke er helt så fysisk tungt.

Transportbånd i flere forskellige længder

Der findes mange forskellige formål med at anvende et godt transportbånd. Derfor findes de også i flere forskellige længder. Hos PrimusDanmark kan du finde transportbånd i længderne 3,2 og 5 samt 6,8 meter. Alle er fremstillet med massive hjul, så du har muligheden for at transportere transportbåndet hen til det sted, hvor du skal bruge det.

Transportbåndet kan bruges til sten, puds og mursten. Men det kan også bruges til brænde, affald, foderpiller, træpiller og meget mere. Transportbåndene kan leveres med en 230 volt motor, hvilket giver båndet en god drivkraft.

Vil du gerne have det rette værktøj, som også virker. Så finder du, udover transportbånd, meget andet værktøj til fornuftige priser. Og finder du en dag pludselig ud af at du kommer til at mangle et transportbånd, så kan du allerede samme dag som du laver din bestilling modtage dit nye transportbånd. Så længe du bestiller det før kl. 12.

Skulle du være i tvivl om hvilken en længde transportbåndet skal have. Eller skulle du have andre spørgsmål, så er der altid mulighed for at besøge PrimusDanmarks butik i Børkop. Her kan du også selv afhente dine varer, hvis det er det, du ønsker.