Har din virksomhed problemer med dårlig rumakustik?

Har din virksomhed, skole eller daginstitution problemer med en dårlig rumakustik? Det kan være forstyrrende og gå ud over trivsel på arbejdspladsen eller indlæring i skolen. Det er derfor vigtigt at få udbedret akustikken – læs mere på https://eurofinsmiljoluft.com/stoej/

Støjmåling af skole eller institution

Hvis jeres skole eller institution oplever problemer med dårlig akustik eller rumklang, kan det i mange tilfælde gå udover børns trivsel og indlæringsevne. Det er derfor vigtigt at udbedre lyden hurtigst muligt for at opnå den bedst mulige trivsel og give de bedste rammer for indlæring, både til børn og voksne. Hos Eurofins Miljø Luft er de specialister i at foretage målinger af støj, akustik og rumklang, og de vil herefter kunne rådgive i og hjælpe med at udbedre de problemer, der skaber det dårlige miljø i et rum eller en bygning. Eurofins Miljø Luft har nemlig det helt rigtige udstyr, der skal til for at kunne opfange og udbedre problemerne for jer.

Støjdæmpning hos virksomheder

Mange virksomheder oplever desværre oftere og oftere problemer med støj på arbejdspladsen, nogle fra nærliggende produktionsområder, andre fra den ventilation, der sørger for at skabe et godt indeklima, mens det for nogle tredje kan være forstyrrende med for mange mennesker i samme rum. Heldigvis er det alt sammen noget, der kan udbedres, og sådan er det for de fleste støjproblemer. Det kræver en professionel støjmåling, som kan fastslå, hvor og hvordan problemet opstår, så det efterfølgende kan lokaliseres og løses. Lyder det interessant for din virksomhed, skole eller dagsinstitution? Besøg Eurofins Miljø Luft og læs mere!