Find de bedste sikkerhedsventiler

Køb dine sikkerhedsventiler hos Dansk Ventil Center, så du er sikker på at få en sikkerhedsventil i den bedste kvalitet. 

En sikkerhedsventil anvendes for at sikre, at et givent tryk ikke overskrides. Det kan for eksempel være tale om en kedel, der er godkendt til 15 bar, så placeres en sikkerhedsventil på 15 bar på kedlen, og hvis dette tryk overstiges, så åbner sikkerhedsventilen og sikre at det godkendte overholdes.

Find den rigtige sikkerhedsventil 

Sikkerhedsventiler kan fås i et utal af varianter. Når man skal købe en ny ventil, så er der forskellige parametre, som man skal være opmærksom på. Det er derfor en god ide at være klar til at kunne svare på disse fire spørgsmål:

1) Ved hvilket tryk skal ventilen åbne?

2) Hvor stort et flow skal gennemløbe ventilen og hvad er mediet? Flowets         størrelse er det maksimale som systemet kan levere.

3) Hvilken type tilslutningsender ønsker du og hvilken størrelse?  

4) Ønsker du en sikkerhedsventil i messing, stål eller rustfri?

Spørgsmålene er med til at sikre, at du som kunde i sidste ende får en sikkerhedsventil, som du skal have. Hos Dansk Ventil Center står de klar til at svare på alle spørgsmål på alle tider af døgnet. Du kan derfor få svar på dit problem, når du har brug for det.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*