Musiklinjen er for alle, uanset niveau!

På Øse Efterskole giver vi dig mulighed både på og bagved scenen. Vi har rammerne for, at du kan udvikle og fordybe dig i musikken sammen med 92 andre teater og musikinteresserede.

Musiklinjen er for alle, uanset niveau. Også uanset om du er til jazz, rock, pop eller heavy!

Vi har værktøjerne og viden. Du skal bare have lysten

Gennem hele året arbejder vi fokuseret og målrettet på at udvikle os både menneskeligt, fagligt og musikalsk.

Vi skal fordybe os i musikken, og vi skal blive klogere på hvad det vil sige at producere musik. Hvad skal der til, og hvordan griber vi det an? Vi har værktøjerne og viden. Du skal bare have lysten.

Vi spiller sammen og vi lærer sammen

En vigtig del af undervisning på teater og musiklinjen består af sammenspil. Vi spiller sammen, vi lærer sammen, og det styrker vores sammenhold på skolen.

Gennem året vil vi i grupper og teams blive klogere på alt indenfor musikkens tegn. Vi kommer vidt omkring og får en solid grund uddannelse i musik og hvad det vil sige at lave musik. Både at stå på scenen eller bagved, men også alle de ting derimellem. Nodelæsning, sangskrivning, produktion og værktøjer til at skabe musik. Der er nemlig mange elementer i musikken, vi skal blive klogere på gennem året.

Man behøver ikke at have spillet musik gennem mange år, men vigtigst er at du har gåpåmod og lysten til at fordybe dig i et instrument!