Flyt kister med katafalken – undgå vanskeligheder

Sponsoreret

Stigende udfordringer hos bedemændene, med arbejdsopgraver overladt til dem selv, har gjort tilværelsen vanskelig. Forflytning af kister til og fra rustvogne, men også mellem kapeller og kirkegårde har ført til udfordring i branchen.

En fjernbetjening gør det muligt at hæve/sænke, køre sidelæns og skabe en nemmere hverdag

Hos IMMO har mange års udvikling i samarbejde med en række lokale bedemænd gjort katafalken til det oplagte valg, når det kommer til flytning af kister. Bedemændene havde en række krav til udvikling af den perfekte katafalk. Et hæve sænke system, mulighed for at køre sidelæns samt muligheden for at rulle kisten direkte ud til rustvognen. Alt sammen skulle være betjent ved el batteri og en overskuelig fjernbetjening. Designet skulle være ergonomisk og tidsløst. Ingen tunge løft eller besværligheder. Løsningen var nu fundet.

IMMO i Vejle imødekom trinvis kravene og formåede at bygge den perfekte katafalk. En katafalk som tog højde for de udfordringer, der måtte forekomme på ujævne og bakkede kirkegårde samt hele af og pålæsningssystemet. Undgå vanskeligheder og lad den effektive katafalk fra IMMO hjælpe dig.

Fleksibilitet og funktionalitet er nøgleordene hos IMMO, som beskæftiger sig med at afhjælpe og forebygge immobilitetsproblemer. Med en konstant søgen i produktudvikling og produktion er IMMO det sikre valg, når det kommer til udvikling, af motoriserede mobilitetshjælpemidler til rehab, sundheds, bygge, service og industrisektoren. Produkter som har vist deres værd og holdbarhed igennem mere end 50 år.