3 personlige gaver

Alle siger de elsker julen, gaver og familien, men helt ærligt, har det gaveræs ikke taget overhånd? Vi skal ud den ene måned om året for at købe os fattige i lige gyldigt skrammel, der til gengæld bliver mødt af mere lige gyldigt skrammel. Så står begge parter med en ny dejmaskine, ingen af jer måske rigtigt har brug for, men trods alt var det i havde mest brug for. 

Personligt er jeg kæmpe fortaler for den hjemmelavede, eller personlige gave, der desværre har fået et uheldigt ry for at tilhøre den yngste generation

Personlige billeder

Er gaven til en højt elsket person i dit liv, har du formentlig en masse billeder af jer to sammen. Sæt billederne sammen til en collage, der viser de bedste sider og stunder fra jeres forhold. Kan du ikke finde en ramme, hvori alle billederne passer på en flot måde, bør du bruge det ekstra på at købe rammer efter mål

Selv med speciallavede rammer, er gaven også økonomisk favorabel.

En gave båret af din hobby

De fleste mennesker har efterhånden en hobby, hvor ting bliver skabt. Mest typisk er nok dem der strikker. Det er min påstand, at du med alle skabende hobbyer kan fremstille noget, den modtagende bliver glad for, og måske endda mangler i husholdningen. 

Om det så er strikning, metalsløjd eller en historie/digt, du har skrevet til anledningen. 

En hjemmelavet middag

At give en hjemmelavet middag i gave lyder måske fedtet, men gavens natur er tiden. Med middagen – der selvfølgelig kun har jer to som gæster – viser du, at du er villig til at tage tid ud af din kalender, som du helliger hundrede procent til den modtagende part. 

Her kan i mindes gamle dage, slynge rødvin i nakken og komme hinanden lidt ved over en steg.