Derfor skal du vælge en rundsav

Sponsoreret

Rundsaven er ekspert i lige snit og kommer i to versioner: den håndholdte og bordrundsaven. En rundsav har mange anvendelsesmuligheder, og er næsten uundværlig når du skal lave lange lige snit. Står du overfor et større renoveringsprojekt, så er det faktisk næsten umuligt at undvære en rundsav. De kommer i mange forskellige prisklasser, og du kan blot vælge den model, som passer dit budget bedst. Hvis du bruger lidt på tid på at undersøge markedet, kan du også sagtens finde en kvalitetsrundsav til en god pris. Det du sparer på din rundsav, kan så du passende bruge på selve klingen. En klinge af god kvalitet, er vigtigt for at opnå et godt resultat.

Saven kommer i flere modeller, som enten er med eller uden ledning. Fordelen ved at vælge en rundsav uden ledning er, at du ikke risikere at save ledningen over. Ulempen, er at du selvfølgelig skal huske at oplade batteriet efter brug. Hvis du bruger din rundsav meget, så kan du med fordel over at anskaffe dig et ekstra batteri. Andre funktioner, som du bør kigge efter, når du vælger rundsav, er en støvopsamler- og muligheden for at indstille vinklen på saven.