Mangler du nogle reklameartikler til en messe?

Sponsoreret

Bach Promotion er eksperter i at vide lige præcis, hvad du skal bruge, når du skal på en messe og skal have reklameartikler med.

Reklameartikler skaber meromsætning. Det er efterhånden en kendsgerning, og derfor er det vigtigt at kende sit publikum og udvælge de rigtige reklameartikler. Bach Promotion arbejder med firmagaver, reklameartikler og kundegaver, og de er specialiserede i at vide, lige præcis hvad der hitter hos kunder og medarbejdere.

De har eksempelvis en hel fane, der hedder “Reklameartikler” og herunder “Udstilling/messe”, hvor du både kan se, hvad du skal anskaffe dig inden, under og efter en messe. Det kan være alt fra kuglepinde til slik og post-its. Deres udvalg af reklamegaver er enormt, og uanset om der er tale om sjove gimmicks, eller reklameartikler der kan hjælpe kunderne med et problem, er der tale om effektive reklameformidlere.

Deres kunder har gennem årenes løb berettet om reklameartiklernes evne til at tiltrække nye kunder og/eller øge omsætningen, og derfor ved de også, hvilke reklameartikler der giver størst resultat i de enkelte situationer. Du kan tage et kig på de forskellige typer reklameartikler inddelt i forskellige kategorier, og du er altid velkommen til at kontakte dem, hvis du er i tvivl om noget.