Bliv fri for uforudsete regninger

Sponsoreret

Med en tilstandsrapport er du sikret uforudsete udgifter, hvis der efter overdragelsen af din bolig skulle findes ikkesynlige skader. Det er frivilligt at få rapporten foretaget, men en nødvendig del hvis du vil tegne en ejerskifteforsikring.

Få tegnet en ejerskifteforsikring

Siden 2011 har mk consult byg udarbejdet tilstands- samt el-rapporter af boliger. Sammen med el-rapporten kan du få tegnet en ejerskifteforsikring, hvilet vil sige, at hvis der efter salget bliver fundet ikkesynlige skader, så slipper både du og køber for uforudsete udgifter. El-rapporten indebærer blandt andet en besigtigelse af boligens elinstallationer, fejlstrømsafbryder og el-tavle, så du bliver sikret på alle led og kanter. Uanset om der er tale om parcelhus, ejerlejlighed eller sommerhus er det muligt at få udarbejdet rapporten, så flest mulige er sikret. Ejerskifteforsikringen gælder i op til 10 år efter, den bliver tegnet, så du slipper for unødvendige bekymringer om den forrige bolig.

En opdateret rapport

Eftersom det er frivilligt at få udarbejdet tilstandsrapporten, er det dig som sælger, der selv skal bestille tid til synet. Rapporten er gyldig i seks måneder, så i tilfælde af at der skulle dukke nye skader op, bliver den opdateret ved et nyt syn, som mk consult byg udbyder til nedsat pris.

Erfaring er lig med kvalitet

Mk consult byg har over 20 års erfaring indenfor branchen, og grundighed og kvalitet hænger sammen med de mange års erfaring. Med et professionelt syn bliver boligens faktiske tilstand nedskrevet, så også køber bliver fuldt bevidst om standen.