Få en uforglemmelig oplevelse med klassen i Havreholm Klatrepark

Sponsoreret

Hvis I skal afholde et skolearrangement i nærheden af København, som samler klassen på en ganske særlig måde, så er en klatrepark lige stedet, hvor I skal afholde jeres næste skolearrangement.

Skolearrangement på Nordsjælland

Er du med i forældrerådet i dit barns klasse? Eller er du lærer og skal du til at arrangere et skolearrangement i Nordsjælland, nær København? Eller måske er du på udkig efter noget helt tredje?

I nærheden af København, nærmere betegnet på Nordsjælland, ligger Havreholm Klatrepark. Stedet, hvor der er udfordring, sjov og leg for alle. Og når der siges alle, menes der virkelig alle. Her er klatrebaner for alle aldre, alle typer af ’mod’ og så videre. Så uanset klassetrin og forskelligheder i klassen, så kan hele klassen garanteret være med under træerne i Havreholm Klatrepark.

Skolearrangement i parken

Der findes mange forskellige muligheder, hvorpå man også kan kombinere faglige indspark i parken. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når man skal bruge parken aktivt i undervisningen. Alle former for naturvidenskabelige fag som Natur og Teknik, Matematik, Biologi, Fysik og Idræt kan alle på én eller anden måde finde sted i klatreparken. Hvis du er klasselærer og skal arbejde med fællesskabet i klassen, så er det også et godt sted at ryste eleverne sammen. Man kunne også arbejde med mediefag og andre spændende fagområder.