Neuropsykologisk undersøgelse for børn

Sponsoreret

Har du oplevet små tegn, der tyder på en forskydning i dit barns udvikling? Alle børn er perfekte på sin egen måde, men det er vigtigt at være opmærksom, hvis du oplever at dit barn ikke udvikler sig lige så hurtigt som andre, da der kan være tale om nogle forringede neuropsykologiske færdigheder, som kan være et resultat af en diagnose.

I denne forbindelse er der tale om forringede eller manglende evner, som vil komme til udtryk i hverdagen i samspillet med andre eller i hjemmet. Vær især opmærksom på manglende sociale færdigheder, lidt eller ingen sproglig kunnen, lavt forarbejdnings hastighed eller mangel på koncentration.

Indgå i et stærkt samarbejde

Hos Vejlefjord kan du få en neuropsykologisk undersøgelse for børn. Du indgår i et dygtigt team af neuropsykologer, ergoterapeuter, fysioterapeuter og sygeplejersker, der i et samarbejde med dig, vil udarbejde hvad dit barn har behov for. Psykologen har specialviden i børn og unges udvikling, og vil kunne forklare hvilke processor der er under udvikling eller hvorfor de ikke er blevet udviklet. Derudover vil det belyses hvordan det kommer til udtryk igennem barnet eller den unges ord, følelser, tanker og handlemønstre.

Støtte i skole og uddannelsesforløb

Det er vigtigt at handle tidligt, for at kunne give den bedst mulige støtte og forståelse af barnet. I dette rehabiliteringsforløb, vil eksperterne kunne udarbejde og forklare på hvilke områder barnet har behov for støtte. Det vil give en enorm hjælp i, blandt andet, skolen og uddannelsesforløbet, når man ved hvilke faktorer der kan have påvirkning på barnet/den unge.