Drømmer du om et snarligt rygestop?

Sponsoreret

Hvis du længe har gået og tænkt på, at du gerne vil stoppe med at ryge, så er du ikke den eneste, for rygning er en stor belastning for mange. E-cigaretter kan være en rigtig god vej ud af rygerafhængigheden, og du kan finde et stort udvalg af e-cigaretter og væsker på elekcig.dk.

Der er rigtig mange mennesker, der gerne vil stoppe med at ryge. Faktisk siger man særligt hos unge, at over halvdelen af dem, der ryger, gerne vil stoppe. Men der er også mange årsager til, hvorfor det er svært. Det ligger særligt i de mange vaner, der er knyttet til rygninger. Det handler om, at rygning ofte er forbundet med pause, ro og afstresning. Og så er det forbundet med faste rutiner, fordi man er vant til at ryge på bestemte tidspunkter. For unge mennesker handler det måske i ligeså høj grad også om hyggen, selskabet og det sociale aspekt af rygning. Særligt fordi rigtig mange unge begynder at ryge for tiden.

Det gode ved e-cigaretter er, at de faktisk kan tilpasses ind i alle disse scenarier. Er rygning forbundet med pause, afstresning og faste rutiner, så kan du gøre akkurat det samme med din e-cigaret. Er rygning forbundet med noget socialt, det at gå uden for sammen til en fest for at ryge, og det at ryge sammen med nogle, så kan du også gøre netop det. For selvom der ikke er defineret helt klare regler for e-rygning endnu, så kan du ligeså godt gå ud fra, at de samme regler gælder som ved almindelig rygning. Derfor har du en hel valid grund til at gå uden for for at ryge e cig. Det er selvfølgelig ikke det samme, men det er nok det tætteste, du kommer på en rigtig cigaret.