Mangler du noget nyt værktøj?

Sponsoreret

Enhver mand (eller kvinde) elsker værktøj. Hos Dansk værktøjssalg kan du finde et enormt udvalg af værktøj til fordelagtige priser, og det, de ikke har, skaffer de.

Drømmer du om nyt værktøj? Måske står du midt i en renoveringsproces, måske mangler du bare noget værktøj til det daglige brug derhjemme, eller måske I trænger til nyt værktøj på arbejdspladsen? Der kan være mange grunde til at investere i nyt værktøj, og du kan få alle slags hos Dansk Værktøjssalg.

Dansk Værktøjssalg er en wepshop, der har fysisk butik i Kibæk. Hele 24 års erfaring i branchen kan de prale af, og de lægger stor vægt på troværdighed. Det er altså et butik, du trygt kan stole på, når du handler hos dem. De tilbyder laver priser og hurtig levering, og de sælger både til private, ean og erhverv. Det vil sige, at du kan finde værktøj både til eget brug men også til virksomhedsbrug. Dansk Værktøjssalg A/S sætter en dyd i både kvalitet og service, så du kan forvente en god oplevelse, når du handler hos dem. Og så lover de, at det, de ikke har, det skaffer de gerne.

Du finder alt lige fra autoværktøj til lodde- og svejseudstyr, værktøj inden for løft og hejs, måle-værktøj og udstyr, redskaber, værktøj til rengøring, sikkerhedsudstyr, skærende værktøj, slibematerialer, smøremidler og kemiske produkter, tekniske artikler, værktøjsmaskiner og meget andet. Du kan klikke ind under hver kategori, så det smart opdelt, så du nemt kan finde rundt. Her kan du se de forskellige billeder af produkterne samt læse mere om dem.