Kombineret havebænk og solstol

Hvis du har en lille terrasse eller blot godt kan lide optimering af plads, så er den nye kombinerede havebænk og solstol fra vidaXL lige noget for dig.

Der er ikke noget bedre end smarte løsninger, ting, der har flere anvendelsesmulighed og pladsoptimering. Sådan har alle det sandsynligvis ikke, men det har mange. Og hvis du er en af dem, så tag et kig på den nye kombinerede havebænk og solseng fra vidaXL. Det er et enormt smart møbel, som samtidigt er pænt. Det fungerer sådan, at det er en træbænk med ryglæn og hynder både på siddefladen og ryglænet. Derudover har bænken to sider, der kan klappes ned, som der også er hynder på, og når de klappes ned, så har du en solseng med et ryglæn.

Forestil dig situationen. Du er kommet hjem fra arbejde, du laver dig selv en kop kaffe og sætter dig på bænken med en avis og nyder solen. Men så bliver du pludselig træt, øjnene begynder at flakke. Det er nok ikke en helt ugenkendelige situation for de fleste. Det smarte er, at du slet ikke behøver at flytte dig. Du kan blot slå siderne ned og tage dig en lille lur. Fuldstændig ligesom på en sofa.

Hvis denne løsning lyder som noget for dig, så kan du læse meget mere om den og se billeder af den hos vidaXL. Du kan også finde mange andre typer bænke og havemøbler på deres hjemmeside, de har noget for ethvert behov. Du kan se det store udvalg af havebænke på vidaxl.dk.