Vil du have hjælp til indretningen i jeres institution?

Det er enormt vigtigt at finde det helt rigtige inventar til sin institution. Kolon Total Inventar er eksperter på området med hele 40 år i branchen.

Skoleinventar er ikke bare hvilket som helst inventar. Det skal tilpasses præcis til formålet, og alle detaljer skal tænkes ind.

For Kolon Total Inventar er det vigtigt, at både børn og voksne har de rigtige forudsætninger for en funktionel, praktisk og ergonomisk hverdag. Derfor designer og producerer de skoleinventar i deres sortiment, så alle får mest muligt ud af undervisningen, uanset om man er lærer eller elev.

Kolon Total Inventar har over 40 års erfaring med at producere slidstærkt inventar, der kan holde i mange år, som det er nødvendigt, når der er tale om inventar i institutioner. Kolon har leveret inventar til både folkeskoler, gymnasier, HHX, VUC og andre institutioner, hvorfor de ved lige præcis, hvad der skal til, når det kommer til skoleinventar. Det er nemlig vigtigt for læringen og undervisningens kvalitet, at det foregår i de helt rigtige rammer, hvor der er taget hensyn til læringsmiljøet. Det rette skoleinventar kan være med til at styrke og optimere undervisningen.

Kolon Total Inventar kommer gerne ud for at lave et indretningsforslag hos jeres institution, så I kan se et bud på, hvordan det kunne se ud hos jer. På den måde er I sikre på, at inventaret er fuldstændig tilpasset jeres fysiske rammer og krav. Læs mere her: https://kolon.dk/skoleinventar/.