Har du en pumpeopgave, der skal løses?

RH Pumper løser alle opgaver, der har med pumpning at gøre. Kontakt dem for et uforpligtende tilbud.

Har du en opgave, der handler om overpumpning? RH Pumper har en overpumpningsafdeling, der løser alle pumpeopgaver af kortere eller længere tids varighed. De står både for at levere, idriftsætte og overvåge, og så henter de også udstyret igen, når opgaven er løst. 

Overpumpning fungerer primært ved hjælp af selvansugende elektriske pumper, der ved øget flow bliver kombineret med dieseldrevne pumper. RH Pumper stod eksempelvis for at pumpe spildevand fra Valby til Frederiksberg. Fra pumperne blev tændt og til den nye 200 tons tunge kloakledning var klar, og pumperne blev slukket, gik der 16-18 dage.

Du kan bestille RH Pumper til overpumpning af mere end 1.000 liter i sekundet. De har også udstyret på plads, da de har både backup-pumper, højvandsalarm via sms, avanceret styring, døgnovervågning samt tilkaldevagt og meget mere. Faktisk er de et af de få firmaer i Danmark, der har udstyret og ekspertisen til at løse alle typer opgaver.

RH Pumper kan også klare overpumpning i forbindelse med relining af ledninger til spildevand i forsyningssektorer, da det er en af deres stærke kompetencer.

De har blandt andet lavet rigtig mange spændende overpumpningsopgaver i reliningsprocessen. Det har været alt fra små pumpejobs med slampumper til de største og meget komplicerede overpumpninger. De har krydset både jernbane og motorvej med flere transmissioner på 650 mm rør. Hvis du vælger RH Pumper til din opgave, så kan du altså være sikker på, at du vælger nogen, der har masser af erfaring på området.