Produkter til det moderne badeværelse

Skal dit badeværelse opdateres, så det fremstår mere funktionelt og moderne? Så har du brug for produkter i en høj kvalitet, der opfylder alle dine drømme. Det sikrer, at du kan nyde dit badeværelse i fulde drag.

Er du i tvivl om, hvad du skal starte med at kigge på, er produkter fra Hansgrohe et godt sted at starte.

Brusesæt fra Hansgrohe i et smukt design

Du kan få en bred vifte af forskellige Hansgrohe brusesæt, som alle er fremstillet i et smukt design. Der er et brusesæt for enhver smag, som kan opfylde lige præcis dine behov. Du kan eksempelvis vælge et brusesæt, hvor du både har muligheden for Rain, CaresseAir og Mix, når du skal nyde dit bad.

  • Rain er en blid og luftfyldt stråle.
  • CaresseAir er en koncentreret og opkvikkende massagestråle.
  • Mix er en kombination af de to.

Elegant og vandbesparende håndvaskarmatur

Hvis du gerne vil spare på vandet, er det elegante Hansgrohe Talis E håndvaskarmatur lige noget for dig. Dette prisvindende armatur er smart, fordi det er udstyret med en vandbesparende EcoSmart-teknologi.

Denne teknologi gør det muligt at reducere dit vandforbrug til fem liter pr. minut. Det betyder faktisk, at du kan opnå en besparelse på 60 %, hvis du sammenligner det med de traditionelle håndvaskarmaturer. Dette armatur fås i mange forskellige farver, så du kan finde den farve, der passer perfekt til din indretning. Du kan eksempelvis vælge mellem farverne: børstet bronze, børstet sort krom, mathvid, matsort, poleret guld-optik m.fl.