Har du brug for VVS-hjælp i Horsens?

Har du hørt om Petrowsky? Det er en familieejet installations- og servicevirksomhed med stærke kompetencer indenfor blandt andet VVS. Har du en virksomhed i Horsens, og har du brug for professionel hjælp? Så klik ind på Petrowsky og læs mere om VVS Horsens.

Professionel virksomhed

Måske har du allerede kendskab til virksomheden, eller måske er det første gang, du hører navnet. Uanset hvad, så er Petrowsky en familieejet installations- og servicevirksomhed med stærke kompetencer indenfor VVS, ventilation, gas, energioptimering og blik. Petrowsky blev etableret i 1973 af Erik Petrowsky, og siden er virksomheden braget frem på markedet. I dag er der omkring 50 montører, teknikere, projektledere og ingeniører bag virksomheden, og det betyder, at de har mulighed for, og kompetencer til, at være med hele vejen, når du har brug for professionel hjælp. Medarbejderne bliver løbende uddannet, så der hele tiden er styr på ny teknologi, viden og løsninger. Der er altså tale om en virksomhed, som har helt styr på deres branche og jobs. Lyder det som en løsning, du kan bruge i din virksomhed?

Kvalitet er nøgleordet

VVS – varme, ventilation og sanitetsteknik. Petrowsky vil med største fornøjelse varetage større VVS-opgaver, mens mindre opgaver i private hjem, institutioner, industri, boligforeninger eller lignende også er mere end velkommen. Når du først har kontaktet Petrowsky kan du regne med en tillidsfuld proces, hvor du er med i hele processen fra start til slut. På den måde er alle parter bevidste om, hvad der skal ske. Vælger du Petrowsky til VVS-arbejde i Horsens, kan du stole trygt på, at der er service i verdensklasse, og at kvalitet er nøgleordet.