Har du nitrilhandsker på lageret?

Har du din egen rengøringsvirksomhed? I så fald ved du helt sikkert allerede, hvor vigtigt det er at have både udstyr og sikkerhed i orden. Hos Vestergaard Nustrup har de alt i rengøring, heriblandt nitrilhandsker, så du kan holde dine hænder sunde.

Få styr på sikkerheden

Er du selv rengøringskone eller -mand? Eller har du en virksomhed med ansatte, der gør rent? Uanset om det er dig selv eller til andre, så har alle fortjent at have de bedste vilkår for ens arbejde. Det betyder, at de rette midler for at udføre arbejdet skal være til, men der skal selvfølgelig også være helt styr på sikkerheden, så du og dine medarbejdere kan have en sund hverdag, som kan vare ved i mange, mange år. Vestergaard Nustrup er en familieejet virksomhed, som i mere end 50 år har specialiseret sig i salg af billige rengøringsartikler. På deres webshop finder du mere end 3.000 rengøringsartikler, heriblandt alt fra gulvpleje, ovnrens og harpiksfjerner til rengøringsvogne, rygstøvsugere og mikrofiberklude.

Ekstremt modstandsdygtige

Er du på jagt efter rengøringsmidler eller -artikler? I så fald er det med at kigge forbi Vestergaard Nustrup. Når du først har rengøringsmidlerne, skal du også have styr på sikkerheden og hygiejnen for dig og dine medarbejdere. Derfor er det vigtigt altid at have et lager af nitrilhandsker liggende. De er modstandsdygtige overfor flere ting, hvorfor de bør være en fast del på laboratoriet, i rengøringen og som undersøgelseshandsker. Har du latexallergi? Nitrilgummiet er mindre tilbøjeligt til at forårsage allergiske reaktioner end eksempelvis latexhandsker. Der er altså mange fordele ved nitrilhandsker, så skynd dig ind på webshoppen og bestil et lager hjem, så du altid kan passe på dig selv og dine medarbejdere.