Lej en traktor hos Semler Agro

Hos Semler Agro er det muligt at leje en traktor, så du undgår unødige omkostninger eller reparationer. Hvis du står og mangler en ny traktor, men vil undgå en stor udgift på en gang, eller hvis du har brug for en ekstra i højsæsonen, så læs mere om leje af traktor.

Minimer dine udgifter til maskiner

Hvis du står og mangler en traktor, men synes, det er for stor en engangsydelse at købe en ny eller brugt maskine, kan gode råd være dyre, særligt hvis det skal være en kvalitetstraktor, som opfylder alle behov. Der er dog en mulighed, for hos Semler Agro kan du leje en traktor, hvor løsningen bliver skræddersyet til dine behov. Det vil sige, at du har mulighed for at finde en traktor i rette størrelse og med rette ydeevne, og du skal kun betale for de timer, du bruger maskinen i. På den måde bliver det ikke en stor udgift for dig, når traktoren står stille i laden.

Brug for ekstra hjælp i højsæsonen?

Står du og mangler ekstra hjælp i højsæsonen i form at en eller flere traktorer, men drejer det sig kun om nogle enkelte uger? Det kan hurtigt blive en for stor udgift at investere i en ny traktor, og derfor kan det være en god idé at leje en hos Semler Agro. De kender nemlig til udfordringen af at have brug for ekstra hjælp i de travle perioder, og derfor hjælper de deres kunder med at tilpasse en lejeperiode, som passer til kundens behov. Og selvom det er leje, er maskinen højst fem år gammel og klar til brug.